Безплатна доставка за поръчки над 55 лв.За мен

Най-хубавите неща в живота се случват случайно..без да сме го планирали ..добрите идеи обикновено ни хващат неподготвени и само от нас зависи дали ще ги развием или ще си останат просто добри идеи...

Любовта към красивото и естественото ме накара да се замисля, че вместо да купя за подарък на сина си медальона който си е харесал в интернет..мога да го направя сама ...в главата ми нахлу и спомена как като дете обикаляхме с баба ми в търсене на полезни и малко известни билки и мимоходом събирах всякакви причудливи други цветенца по пътя ни ..прилежно ги поставях в книгите, които трябва да прочетем за лятната ваканция..Тези книги не бях отваряла от години, но когато ги потърсих и разтворих ..с умиление открих,че цветята са все още там..преминали през ръцете на синовете ми, но все още запазени. Така в сърцето ми се загнезди идеята, че от това може да излезе нещо красиво.

В една мразовита зимна утрин реших да разлистя книгите и да опитам да създам  нещо красиво. И сякаш  красотата сама започна да блика изпод ръцете ми .. нежността на цветята и техните цветове се запечатваха завинаги в смолата. Така разбрах, че когато наистина правиш нещо с любов, то просто се получава.

Така че пожелавам ви от сърце да имате възможността да правите това, което обичате, а ако искате да зарадвате любим човек и да му подарите частичка любов, то моите бижута са това,което търсите!

С любов,
Мария